Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerviz

Szerviz

Maytag gyártmányú mosó vagy szárítógépet használ? A készülék forgalmazójaként szakszerű szervizelést biztosítunk!

Saját alkatrész raktárral rendelkezünk, ahol a gyártó által biztosított és forgalmazott alkatrészekkel végezzük szerviz munkálatainkat.

A Maytag mosodai készülékeinek forgalmazását 20 éve biztosítjuk Magyarországon. Szervizünk ennek megfelelő tapasztalattal biztosítja a felhasználóink javítási illetve alkatrész rendelési kéréseit, igényeit.

A hibás készüléket minden esetben kipróbáljuk a helyszínen, hogy a hibajelenséget megismerjük. A hiba jellegétől függően kezdjük meg a javítást. Amennyiben ez a helyszínen nem kivitelezhető vagy gazdaságtalan, saját műhelyünkbe történő szállítással – igény szerint cseregép biztosításával - javítjuk készülékét.

A bevizsgálás után árajánlatot adunk Önnek, mely tartalmazza a várható költséget és határidőt. Az árajánlat elfogadása után elvégezzük a javítást. A megjavított készüléket egy Önnel előre egyeztetett időpontban visszaszállítjuk és beüzemeljük. Ekkor a cseregépet elhozzuk és a szervizbe szállítás után kitisztítjuk, hogy következő ügyfelünknek is lehetőséget biztosítsunk.

BEJELENTÉS

 

Hibabejelentés: info@mosodagep.hu

 

 

Keresés