Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Szerviz

Szervizünk 20 éves tapasztalattal várja Megrendelőink megkeresését. A szerelési igény bejelentésétől számított legrövidebb határidőn belül vállaljuk gépének javítását.

Kollégáink felkészültek, a régebbi gépektől kezdve az legújabb, mosó- és szárító gépekig. Minden esetben a megfelelő alkatrésszel ellátva érkezünk a helyszínre, így kevés olyan hibajelenség van, amit nem tudunk azonnal orvosolni.

Az általunk végzett munkára minden esetben garanciát vállalunk. Amennyiben a helyszíni javítás nem kivitelezhető vagy gazdaságtalan, ingyenes műhelybe szállítással – igény szerint – cseregép biztosításával javítjuk készülékét.

A mosógépét kipróbáljuk a helyszínen, hogy a hibajelenséget megismerjük. A hiba jellegétől függően a mosógépet helyben megjavítjuk vagy leszereljük a helyéről és igény esetén a cseremosógépet beszereljük. A mosógépet beszállítjuk szervizünkbe, ahol a készülék professzionális javításához minden feltétel rendelkezésre áll.

A bevizsgálás után árajánlatot adunk Önnek, mely tartalmazza a várható költséget és határidőt. Az árajánlat elfogadása után elvégezzük a javítást. A megjavított készüléket egy Önnel előre egyeztetett időpontban visszaszállítjuk és beüzemeljük. Ekkor a cseregépet elhozzuk és a szervizbe szállítás után kitisztítjuk, hogy következő Ügyfelünknek is odaadhassuk."

 

HIBABEJELENTÉS

E-mail: info@mosodagep.hu
Telefon: 061/253-1900

 

 

Keresés