Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Félipari készülékek

A felhasználásunknak megfelelő mosodai berendezések kiválasztása nem egyszerű feladat. Éppen ezért fontos megkülönböztetni az ipari és a félipari gépeket, hiszen a különbség nem csak az elnevezésben rejlik!

Ismerve a mosodai igényeinket, figyelembe véve a felhasználási szükségleteinket tudjuk csak eldönteni, hogy félipari vagy ipari gépre van szükségünk.

Félipari gépek

Komolyabb háztartási gépként is nevezhetjük, hiszen 8-10 kg töltőkapacitással rendelkeznek. A félipari gépek, ahogy elnevezésük is jelzi, kisebb kapacitásra képesek, mint az ipari berendezések, melyek töltőkapacitása akár 34 kg vagy akár ennél is magasabb lehet.

Napi működési ciklusuk 5-6 alkalom és azok ideje 30-40 perc, ami azonban már jelentősen eltér a háztartási gépekétől. Ennek megfelelően megérdemli a félipari elnevezést.
Az ipari gépekkel ellentétben nem alkalmas a napi folyamatos üzemelésre, de napi 50-60 kg textília mosását biztosítja így is akár 4 óra hossza alatt!

Súlyuk: 65-110 kg

5 érv a Maytag MHN33 típusú félipari mosógép mellett 9 kg töltőkapacitással

Maytag – MHN33

A+++ energiaosztályú háztartási készülék

MOSÓDOB MÉRETE

88 liter

58 liter

VÍZFOGYASZTÁS MOSÁSONKÉNT

40,5 liter

49 liter

CIKLUSONKÉNTI ÁTLAGOS ENERGIAFOGYASZTÁS

0,54 kWh

0,79 kWh

FELÉPÍTÉSÜK SZERINT TERVEZETT ÁTLAGOS

MOSÁSI CIKLUSOK SZÁMA EGY ÉVBEN

1200

220

MOSÁSI CIKLUS HOSSZA

32-42 perc

39-90 perc

 

A Maytag MHN33 típusú félipari mosógép összehasonlítása egy megegyező kapacitású, A+++ energiaosztályú háztartási (félipari) készülék nyilvános, rendelkezésre álló adatai alapján készült.

Keresés